Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
  • Benyttet filter

  • Varemerke Crush
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Crush Alle merker

(1)

Viser produkter 1 to 1

Crush/Titanflex på Mister Spex

Titanflex har gitt sine kunder en chic og stilig look siden 1988. Robusthet og fleksibilitet er stikkord for dette brillemerket, noe som også går fram av kolleksjonen til Crush/Titanflex på Mister Spex.

Modellene fra Crush/Titanflex på Mister Spex er opptil en tredjedel lettere enn et vanlig brillepar. De er også mye mer fleksible. Designerne bak denne kolleksjonen fra Crush/Titanflex på Mister Spex er opptatt av å utvikle den aller beste teknologien, som gjør det mulig for dem å skape enda lettere og mer robuste briller og solbriller. I det omfattende sortimentet av Crush/Titanflex-briller på Mister Spex er det noe for enhver smak. Velg slanke, mørke briller på jobben og gå for noe litt mer avslappet og oppsiktsvekkende til fritidsbruk.

Mister Spex setter kunden i sentrum for kjøpsprosessen. Velg fire innfatninger du har lyst til å prøve, så sender vi dem hjem til deg, så du kan prøve dem i 10 dager. Hvorfor lete andre steder når du har over 2000 innfatninger å velge blant og et problemfritt leveringsalternativ?

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.