Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Bvlgari
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Varemerke
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

varer

(2)
  • Bvlgari
Viser produkter 1 till 2 av 2

Bvlgari på Mister Spex

Selv om Bvlgari er et børsnotert selskap, er det en ekte familiebedrift. Selskapet ble grunnlagt i 1884 og ble, med en liten justering av etternavnet, oppkalt etter grunnleggeren, den greske gullsmeden Voulgaris. Den første Bvlgari-butikken ble åpnet i 1905 i Milano og solgte smykker designet av grunnleggeren. I dag er denne butikken Bvlgaris flaggskip.

Etter grunnleggerens død overtok Bvlgaris sønn virksomheten. Han skiftet fokus fra smykker til edelsteiner. Begge er selskapets flaggskipprodukter den dag i dag. En utvidelse av produktserien på 70-tallet gjorde det mulig for selskapet å vokse internasjonalt. Varemerkets luksusprodukter kan kjøpes over hele verden i Bvlgaris eksklusive butikker.

Idag er Bvlgari et moderne aksjeselskap styrt av den opprinnelige grunnleggerens etterkommere. På verdensbasis har selskapet 200 butikker som selger smykker, klokker, slips, briller, parfyme og motetilbehør. Bvlgari driver også sin egen eksklusive hotellkjede og har bar, sjokoladebutikk, restaurant og kafé i sin butikk i Tokyo. Det tradisjonsrike selskapet, som har vært selve symbolet på luksusprodukter i toppsjiktet i over 100 år, fortsetter å fascinere sine kunder med enestående kvalitet og nyskapende stil.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.