Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Hverdagsluksus – spar 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kode: PREMIUM20
Spar nå
Versace
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Versace Briller

(35)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 35 av 35

Briller fra Versace

Versace står for ekte italiensk glamour og eleganse. I et av verdens mest innflytelsesrike motehus viderefører Donatella Versace arven fra sin bror Gianni Versace og har med sin praktfulle stil og design ført varemerket inn i en ny tidsalder. Det som kjennetegner det italienske motemerket, er eksklusiv design og motiver fra gresk mytologi. Sofistikerte produkter av høy kvalitet er Versaces standard og har skapt et sterkt kundegrunnlag i mange år. Med dagens brillekolleksjon viser Versace-familien sitt unike talent for design og motekreasjoner. Varemerket Versaces symbol er ikoniske Medusas hode.

De nyeste Versace-brillene på Mister Spex har noe for enhver smak, fra enkel eleganse til luksuriøse detaljer. Vil du ha en tilbakeholden og dempet look, bør du ta en titt på modellen Versace VE 3102 778. Disse brillene med hel ramme i mørkebrunt og grønt er en klassisk modell med et visst retropreg. Skap en uttrykksfull ny look med disse brillene. Stengene er mørkebrune med en sølvdetalj foran. Tidløs italiensk chic – hvem andre enn Versace!

Modellen Versace VE 1139 1013 vil garantert få mange til å snu seg. Den kunne ikke ha vært mer forskjellig fra VE 3102 778, med sine utrolig dekorative detaljer! Den duse brune innfatningen har et skimrende hint av rødt og er nydelig til lyse hudfarger. Hengslene i filigranmetall er prydet med den klassiske Versace-logoen, som knytter de brede, havanabrune stengene til den slanke metallinnfatningen. Innfatningen til disse Versace-brillene er preget av spennende kontraster. En utradisjonell modell for utradisjonelle mennesker.

Inkludert i prisen på dine Versace-briller er plastglass av høy kvalitet med ripefritt antirefleksbelegg og easy-clean-teknologi. For å bestille velger du bare din favorittinnfatning og legger den i handlekurven. Så angir du verdiene fra brilleseddelen din og tar en titt på våre tilleggsfunksjoner som tonede eller ekstra tynne glass. Bekreft ordren, så ordner vi resten: dine nye Versace-briller sendes til din adresse. Skulle du ikke være helt fornøyd med dine Versace-briller, tilbyr vi også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Så hvis du ombestemmer deg eller finner en modell du heller vil ha, returnerer du bare varen til Mister Spex og får et nytt produkt eller full refusjon. Du finner ytterligere opplysninger om bestilling og frakt på våre servicesider. I tillegg til vår kolleksjon av Versace-briller har vår nettbutikk også en rekke briller fra andre varemerker.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.