Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Titanflex
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

TITANFLEX

(111)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 111

Briller fra Titanflex online på Mister Spex Norge

Titanflex er en brilleprodusent som har satt listen høyt for sine nyskapende, fleksible innfatninger. Ved å benytte memory-metall i konstruksjonen av hvert eneste brillepar setter varemerket en ny standard for moderne synsprodukter. De lette, fleksible og likevel slitesterke egenskapene til brillene fra Titanflex gjør dem utrolig behagelige og pålitelige å bruke. Og med den rene og elegante designen vil du ikke angre på at du valgte Titanflex.

Titanflex-kolleksjonen på Mister Spex tilbyr klassiske linjer med en moderne vri. Siden 1913 har Titanflex revolusjonert bransjen med banebrytende teknologi som skaper eksepsjonelle designerbriller. Med den flotte fargepaletten og de utsøkte formene på innfatningene fra Titanflex kan du få akkurat den stilen du ønsker uten at det går på bekostning av komfort og funksjonalitet.

På Mister Spex tilbyr vi en omfattende kolleksjon av briller fra Titanflex på ett og samme sted. Som Europas favorittoptiker på nett er vi sikre på at du ikke vil bli skuffet over kjøpet, men skulle du ikke være helt fornøyd, tilbyr vi problemfri retur innen 30 dager. Prøv så mange av våre designerbriller du vil ved hjelp av vårt kostnadsfrie prøveverktøy i 3D som benytter avansert teknologi, slik at du kan teste innfatningene før du kjøper.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo