Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Timberland
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Materiale
Pris i NOK

Timberland Briller

(27)
  • Timberland
Viser produkter 1 till 27 av 27

Briller fra Timberland

Timberland ble etablert i 1978 og er i dag en av verdens mest anerkjente produsenter av sportsutstyr. Helt fra starten var varemerket opptatt av å bruke bærekraftige metoder for å produsere komfortable og robuste produkter. Enten det gjelder sportsutstyr eller briller, har Timberland fortsatt å holde aller høyeste standard, et prinsipp som har gitt dem stor suksess de siste tiårene.

Brillekolleksjonen fra Timberland er imponerende allsidig. Fra kraftige hele rammer til elegante modeller med halv ramme og garnityrmodeller med tynne stenger og iøynefallende nesebro – Timberland har noe for enhver smak. Timberlands modeller er lett gjenkjennelige med sine rene linjer, konturer og nyanser. Timberlands garnityrbriller med ensfarget bro og fargerike stenger er et eksempel på denne designfilosofien. Men det er også mye å velge blant for dem som foretrekker en mer diskré stil. Mange modeller har innfatning med fargeblokking og stenger i svart eller grått.

Har du allerede funnet din favorittmodell? Mister Spex sender alle briller fra Timberland med Posten til Norge, Finland og Sverige. Med vår 90-dagers returrett kan du returnere produktet til Mister Spex innen 90 dager. Du kan enten velge en ny modell fra vårt omfattende sortiment eller få full refusjon. På Mister Spex’ servicesider finner du ytterligere informasjon om vår 90-dagers returpolicy og vår Best pris-garanti.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.