Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Superdry
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Superdry Briller

(63)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 63

Kjøp briller fra Superdry online på Mister Spex

Etter å ha skapt seg et navn med sin streetwear-kolleksjon fortsetter Superdry å vokse med sin nye brillekolleksjon. Det britiske varemerkets briller og solbriller er allerede en trendsetter. I likhet med deres øvrige produkter smelter Superdrys synsprodukter sammen amerikansk vintagestil og japansk grafikk helt sømløst. Disse elegante retrobrillene passer til alle antrekk. Superdry er kjent for ikke bare å bruke metall og acetat, men også bambus, tre og ekte skinn. Mange av Superdrys innfatninger er også utstyrt med robuste japanske hengsler som gir ekstra stabilitet.

Brillene fra Superdry er hovedsakelig laget av plast og metall og imponerer med sin unike design. Innfatningene er ofte i diskré skilpaddemønster, og samtlige passer utmerket til hverdagsbruk. Designen og utseendet gjør at de matcher ethvert antrekk perfekt. Så godt som samtlige modeller kan tilpasses med progressive glass. Dette er viktig for alle med presbyopi, siden brukeren da kan klare seg med ett par briller til alle avstander. Den klassiske tidløse designen og kjærligheten til detaljer gjør Superdry-innfatningene til noe helt spesielt.

Kundeservice er åpen mandag til fredag kl. 09.00–17.00.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.