Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Superdry

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Superdry
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Superdry Briller

(59)

Kjøp briller fra Superdry online på Mister Spex

Etter å ha skapt seg et navn med sin streetwear-kolleksjon fortsetter Superdry å vokse med sin nye brillekolleksjon. Det britiske varemerkets briller og solbriller er allerede en trendsetter. I likhet med deres øvrige produkter smelter Superdrys synsprodukter sammen amerikansk vintagestil og japansk grafikk helt sømløst. Disse elegante retrobrillene passer til alle antrekk. Superdry er kjent for ikke bare å bruke metall og acetat, men også bambus, tre og ekte skinn. Mange av Superdrys innfatninger er også utstyrt med robuste japanske hengsler som gir ekstra stabilitet.

Brillene fra Superdry er hovedsakelig laget av plast og metall og imponerer med sin unike design. Innfatningene er ofte i diskré skilpaddemønster, og samtlige passer utmerket til hverdagsbruk. Designen og utseendet gjør at de matcher ethvert antrekk perfekt. Så godt som samtlige modeller kan tilpasses med progressive glass. Dette er viktig for alle med presbyopi, siden brukeren da kan klare seg med ett par briller til alle avstander. Den klassiske tidløse designen og kjærligheten til detaljer gjør Superdry-innfatningene til noe helt spesielt.

Kundeservice er åpen mandag til fredag kl. 09.00–17.00.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.