Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Ryan Belluni
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Ryan Belluni Briller

(1)

Viser produkter 1 to 1

Briller fra Ryan Belluni

Tilsynelatende over natten har Sverige blitt et internasjonalt motemekka nå om dagen. Motetrendene oppstår ikke lenger bare i de trendy byene New York, Paris eller Milano. Nå dukker det også opp nye trender i Göteborg og Stockholm. Det svenske varemerket Ryan Belluni er i høyeste grad en del av dette fantastiske oppsvinget. Det noe usvenske navnet er en hyllest til den italienske provinsen Belluno, den såkalte «brilledalen», med sine utallige brilleprodusenter.

Ryan Belluni er kjent for tidløs design, en forkjærlighet for detaljer og uvanlig høy kvalitet. Og for et utrolig utvalg av produkter varemerket har å by på! Kolleksjonen imponerer med et allsidig utvalg av farger og former for enhver smak. Fra klassisk svart til knallrødt – Ryan Belluni omfavner mote i alle former. Unik design med delikate mønstre, vevde detaljer og spennende farge- og materialkombinasjoner setter disse modellene i en egen klasse.

Uansett hvilken Ryan Belluni-modell du velger, kan du være sikker på at den er laget med grundig håndverk og materialer av høy kvalitet. Og samtlige modeller har selvsagt perfekt passform til attraktive priser. Med Ryan Belluni får du hele pakken – og et virkelig ikonisk svensk varemerke!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.