Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Ralph
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Ralph

(26)
Viser produkter 1 till 26 av 26

Briller fra RALPH

Historien om motemerket Ralph Lauren begynte på 60-tallet, da den unge designeren lanserte sin kolleksjon av prangende Polo-slips på markedet, noe som ble en umiddelbar suksess. Han fulgte opp med en komplett kolleksjon av herreklær. Ralph Lauren har sagt følgende om seg selv: «Jeg er ikke en moteperson. Jeg er anti-mote. Jeg liker ikke å være en del av den verdenen. Den er for flyktig. Jeg har aldri blitt påvirket av den. Jeg er interessert i varighet, tidløshet og stil – ikke mote.»

Likevel er amerikaneren, som egentlig heter Ralph Lifshitz, en av verdens mest innflytelsesrike moteskapere. Hans damekolleksjon i 1971 var inspirert av kona, som minnet ham om Katharine Hepburn. Han designet en vågal damekolleksjon med klassiske herreskjorter i en utpreget feminin stil. Ralph Lauren er også kjent for å være en filantrop, som har engasjert seg i AIDS- og kreftforskning.

I 1999 ble den mer trendy og ungdommelige kolleksjonen RALPH lansert. Den vender seg mot «datteren til Lauren-kvinnen» – selvsikre og elegante unge kvinner mellom 16 og 25 år. Den moderne designen i RALPH by Ralph Lauren kombinerer spennende trender med tidløs stil.

I Mister Spex’ utvalg av RALPH-briller finner du en rekke kule farger og moderne estetikk, alt med den umiskjennelige Ralph Lauren-elegansen. Sjekk ut den havanabrune modellen 0RA 7021 601 eller den trendy 0RA 7023 541. Ta en titt på de forskjellige modellene vi tilbyr. Og bruk vår 360-graders visning til å se brillene fra alle vinkler.

For å hjelpe deg å velge har vi en nyttig veiledning som viser hvilke brillestiler som kler forskjellige ansiktsformer. Når du har funnet en modell du liker, kan du prøve den med vårt virtuelle prøveverktøy. Skreddersy dine nye briller fra RALPH ved å angi relevante opplysninger fra brilleseddelen din. Du kan også legge til spesielle funksjoner som fargeskiftende glass – og forvandle dine RALPH-briller til solbriller på et øyeblikk! Du finner ytterligere opplysninger om bestilling og frakt på våre servicesider. I tillegg til vår RALPH-kolleksjon har vår nettbutikk også en rekke briller fra andre varemerker.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo