Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Puma

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Puma
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Puma Briller

(48)

Briller fra Puma

Den nye kolleksjonen fra Puma er her. Disse innfatningene kombinerer designtrender fra sportsverdenen med en moderne, urban livsstil. Brillene fra Puma-kolleksjonen er ideelle følgesvenner for deg som har en aktiv livsstil, og som verdsetter Puma-brillenes innovative design og kvalitetsmaterialer. I vår nettbutikk finner du et omfattende utvalg av innfatninger med hel og halv ramme fra Puma. Modellene har navn som Velvet, Puma Loop og Harmony, som gjenspeiler Puma-brillenes uttrykksfulle karakter. Mange av modellene i brillekolleksjonen fra Puma er utstyrt med fjærende hengsler ved stengene for å oppnå perfekt passform.

Puma-brillene med slank innfatning, for eksempel Puma Outcast og Puma Tube, er ekstra populære på Mister Spex. Begge modellene er lette med dynamisk utformede stenger som sørger for god passform. Disse Puma-brillene er perfekte til trening. Prisen på dine Puma-briller fra Mister Spex inkluderer standard plastglass med antirefleks, ripefritt belegg og easy-clean-belegg pluss 100 % UV-beskyttelse. Dersom disse glassene ikke passer til ditt behov, kan du velge ultratynne glass og få fjærlette briller. Et annet alternativ er glass med «lotuseffekt» fra SEIKO. Disse vannavstøtende glassene holder seg rene lenger, slik at du hele tiden har krystallklart syn.

Bruk Puma-brillene dine i de stundene da du trenger dem mest. Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd med dine nye Puma-briller, kan du returnere dem til oss innen 90 dager og få et nytt produkt eller full refusjon. Mister Spex: eksperter på kundetilfredshet.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.