Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Police
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Police

(125)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 125

Briller fra Police

Det stilfulle og særpregede motemerket Police er kjent over hele verden. Brillene fra Police er inspirert av brillene som politimenn brukte på 80-tallet, og representerer en individuell og umiskjennelig stil. Felles for brillene fra Police er selvtillit og uttrykksfullhet. Police-brillene er lett gjenkjennelige takket være den framsynte og tøffe designen. Du finner alle de nyeste brilletrendene i Police-kolleksjonen. Brunt, grått og svart er de mest dominerende fargene i kolleksjonen, noe som gir brillene en viss retrofølelse – i tråd med Polices filosofi. En umiskjennelig kombinasjon av enkle linjer og moderne design gjør modellene perfekte til de fleste antrekk og anledninger. Uansett om du foretrekker briller med hel eller halv ramme eller garnityrbriller, har Mister Spex’ utvalg av Police-briller trendy modeller som passer til akkurat deg.

Mister Spex tilbyr et omfattende sortiment av briller fra det klassiske 80-tallsinspirerte varemerket Police. Prisen på dine Police-briller fra Mister Spex inkluderer standard plastglass med antirefleks, ripefritt belegg og easy-clean-belegg pluss 100 % UV-beskyttelse. Skulle disse glassene ikke passer til ditt behov, kan du velge ultratynne glass og få fjærlette briller. Et annet alternativ er glass med «lotuseffekt» fra SEIKO. Disse glassene har samme naturlige smuss- og vannavvisende egenskaper som lotusplanten, slik at du ikke lenger behøver å rengjøre dem regelmessig. Dersom du mot formodning av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med Police-brillene du har kjøpt, kan du returnere dem til oss. Les mer om vår retur policy på våre nettsider. Mister Spex: eksperter på kundetilfredshet.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo