Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Police
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Police Briller

(66)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 66

Briller fra Police

Det stilfulle og særpregede motemerket Police er kjent over hele verden. Brillene fra Police er inspirert av brillene som politimenn brukte på 80-tallet, og representerer en individuell og umiskjennelig stil. Felles for brillene fra Police er selvtillit og uttrykksfullhet. Police-brillene er lett gjenkjennelige takket være den framsynte og tøffe designen. Du finner alle de nyeste brilletrendene i Police-kolleksjonen, ikke minst de nye små, vinklede modellene. Brunt, grått og svart er de mest dominerende fargene i kolleksjonen, noe som gir brillene en viss retrofølelse – i tråd med Polices filosofi.

Vi vil spesielt framheve V 1577 0710. Denne modellen med skilpaddemønster skaper en hipp intellektuell og nerdete look. En umiskjennelig kombinasjon av enkle linjer og moderne design gjør denne modellen perfekt til alle antrekk og anledninger. Den flotte innfatningen til disse Police-brillene vil garantert vekke oppmerksomhet. En annen favoritt i Police-kolleksjonen på Mister Spex er V 8365 0531. Enkel, men stilig. Denne slanke modellen med hel ramme har en særpreget rektangulær form som gir ansiktet ditt et sterkt og uttrykksfullt preg. Elegante, kantete og veldig moteriktige – disse brillene vil gi stilen din et løft!

Uansett om du foretrekker briller med hel eller halv ramme eller garnityrbriller, har Mister Spex’ utvalg av Police-briller en trendy modell som passer til akkurat deg. Mister Spex tilbyr et omfattende sortiment av briller fra det klassiske 80-tallsinspirerte varemerket Police. Prisen på dine Police-briller fra Mister Spex inkluderer standard plastglass med antirefleks, ripefritt belegg og easy-clean-belegg pluss 100 % UV-beskyttelse.

Dersom disse glassene ikke passer til ditt behov, kan du velge ultratynne glass og få fjærlette briller. Et annet alternativ er glass med «lotuseffekt» fra SEIKO. Disse glassene har samme naturlige smuss- og vannavvisende egenskaper som lotusplanten, slik at du ikke lenger behøver å rengjøre dem regelmessig.

Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd med Police-brillene du har kjøpt, kan du returnere dem til oss innen 30 dager og få et nytt produkt eller full refusjon. Mister Spex: eksperter på kundetilfredshet.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.