Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Polaroid
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Polaroid

(117)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 117

Briller fra Polaroid på Mister Spex

Brillekolleksjonen fra Polaroid på Mister Spex har et stort utvalg av stilige modeller med høykvalitetsglass og komfortable innfatninger. Det internasjonalt anerkjente varemerket Polaroid har spesialisert seg på å produsere glass med styrke, solbriller, innfatninger i begrenset opplag og clip-on-solbriller. Produkter fra den trendy nye Polaroid-kolleksjonen kan bestilles i Mister Spex’ nettbutikk.

Brillekolleksjonen fra Polaroid på Mister Spex har en svært karakteristisk stil med firkantede innfatninger og buede stenger. Utvalget av farger er stort, og Polaroid-logoen er trykt på siden av hver modell. Denne kolleksjonen appellerer til både menn og kvinner som vil ha en sofistikert og elegant look som passer til enhver stil. Og med Mister Spex’ virtuelle prøveverktøy er det enkelt å finne de ideelle brillene som passer til din ansiktsform og motesmak.

Vi tilbyr ekstra robuste høykvalitetsglass med antirefleks og UV-beskyttelse. Bestiller du Polaroid-briller på Mister Spex, kan du nyte godt av enestående service, effektiv og sporbar levering med Posten og problemfri retur innen 30 dager fra Europas favorittoptiker på nett.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo