Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Paul Smith

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Paul Smith
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Briller fra Paul Smith på Mister Spex Norge

Den britiske moteskaperen Paul Smith har et solid renommé for å designe dristige og elegante accessoirer. Brillekolleksjonen fra Paul Smith er et stilfullt supplement til hans eksisterende tilbehørssortiment, med moderne innfatninger og speilglass. Brillene fra Paul Smith er produsert i Italia og har en ren, minimalistisk look som er uvanlig og nyskapende, hvor han har eksperimentert med form, mønster og farge.

Brillekolleksjonen fra Paul Smith er med overlegg ungdommelig og unik i designen. Med et spennende utvalg av innfatninger i dekkende og transparente farger er brillene fra Paul Smith ideelle for å piffe opp antrekket med en kraftig nyanse. Ved å tilføre innfatningene striper, sjatteringer og mønstre blir denne unike kolleksjonen et perfekt alternativ for deg som vil følge de siste trendene.

Skaff deg Paul Smith-looken raskt og enkelt ved å bestille briller fra Mister Spex’ nettside. Hos oss får du høykvalitetsglass inkludert i prisen og en enkel, problemfri returprosess hvis du skulle trenge det. Alle våre glass leveres med UV-beskyttelse og antirefleks og er ekstra robuste.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.