Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Paul Smith
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Materiale
Pris i NOK

Paul Smith Briller

(1)
  • Paul Smith
Viser produkter 1 till 1 av 1

Briller fra Paul Smith på Mister Spex Norge

Den britiske moteskaperen Paul Smith har et solid renommé for å designe dristige og elegante accessoirer. Brillekolleksjonen fra Paul Smith er et stilfullt supplement til hans eksisterende tilbehørssortiment, med moderne innfatninger og speilglass. Brillene fra Paul Smith er produsert i Italia og har en ren, minimalistisk look som er uvanlig og nyskapende, hvor han har eksperimentert med form, mønster og farge.

Brillekolleksjonen fra Paul Smith er med overlegg ungdommelig og unik i designen. Med et spennende utvalg av innfatninger i dekkende og transparente farger er brillene fra Paul Smith ideelle for å piffe opp antrekket med en kraftig nyanse. Ved å tilføre innfatningene striper, sjatteringer og mønstre blir denne unike kolleksjonen et perfekt alternativ for deg som vil følge de siste trendene.

Skaff deg Paul Smith-looken raskt og enkelt ved å bestille briller fra Mister Spex’ nettside. Hos oss får du høykvalitetsglass inkludert i prisen og en enkel, problemfri returprosess hvis du skulle trenge det. Alle våre glass leveres med UV-beskyttelse og antirefleks og er ekstra robuste.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.