Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Marc by Marc Jacobs
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Briller fra Marc by Marc Jacobs

Newyorkeren Marc Jacobs vet definitivt hvordan han skal skape debatt med sine fantastiske, utradisjonelle kolleksjoner. Hans originale modeller er utrolige motestatements som gir rom for ulike tolkninger og en unik, kreativ look. Varemerket Marc by Marc Jacobs ble lansert i 2001 som et eget varemerke avledet av motemerket Marc Jacobs. Det har skapt begeistring med sine imponerende brille- og solbrillekolleksjoner siden 2007.

Du behøver bare kaste et raskt blikk på brillekolleksjonen fra Marc by Marc Jacobs for å se at den sprudlende newyorkeren har en forkjærlighet for ekstravagante farger. I tillegg til dempede farger som svart, brunt og grått omfatter kolleksjonen også røde, grønne og blå nyanser. Disse er piffet opp med spennende fargesjatteringer, lag-på-lag-effekt og unike mønstre som skaper en fantastisk helhet. Transparente plastinnfatninger skaper et friskt uttrykk og viser, sammen med sofistikerte materialkombinasjoner, designerens imponerende kreativitet. Brillekolleksjonen har en herlig variasjon, med ekstravagante, kraftige innfatninger side om side med delikate, mer dempede modeller.

Alle briller i sortimentet er laget av kvalitetsmaterialer i førsteklasses håndverk. Med vår 90-dagers returrett kan du returnere varen til Mister Spex innen 90 dager fra kjøpstidspunktet og enten bytte brillene i en annen modell fra vårt omfattende sortiment eller få refundert kjøpesummen.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.