Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Lozza
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Lozza

(72)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 72

Briller fra Lozza på Mister Spex Norge

Hvis du er på jakt etter det beste utvalget av Lozza-briller på nettet, er Mister Spex stedet for deg. Fra tidløs, klassisk design til pulserende moderne mønstre – her finner du et enormt utvalg av briller som garantert vil passe til din personlighet og stil. Det italienske varemerket Giovanni Lozza ble etablert i 1912 og er verdenskjent for sin unike, spennende design som elskes av unge, opplyste og urbane kvinner og menn. Varemerket er en del av De Rigo SpA-konsernet, som er en av verdens ledende produsenter av synsprodukter.

Uansett om du vil ha en nerdete, profesjonell look, en avslappet fritidsstil eller et raffinert, klassisk utseende, er briller fra Lozza et ypperlig valg. Brillene er laget av førsteklasses materialer og gir utmerket synsskarphet og unik beskyttelse av øynene dine. Foretrekker du noe som er unikt og trendy, bør du prøve modellen VL 1896N 0ACW. Denne Lozza-modellen er ideell for både kvinner og menn og har en slitesterk plastinnfatning i en attraktiv blanding av brunt og hvitt.

Vil du heller gå for en chic og klassisk stil, er VL 4045 04AP i svart et fantastisk valg. Disse brillene fås i et bredt spekter av farger, former og størrelser og vil garantert falle i smak hos de fleste.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo