Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Lacoste

(105)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 105

Briller fra Lacoste

Varemerket Lacoste er et resultat av et veddemål mellom spillerne på et fransk tennislag. Spilleren René Lacoste ble lovet en veske i krokodilleskinn hvis han klarte å dra i land seieren for laget. Han vant, og fra det øyeblikket fikk han tilnavnet «krokodillen». Og dermed ble det berømte krokodillemotivet utviklet. Til å begynne med ble det rett og slett bare festet til sportsutstyret hans. I 1933 begynte René Lacoste å selge tennisskjorter som han selv hadde designet, sammen med forretningspartneren André Gillier. Den populære kolleksjonen ble snart en fulltreffer på markedet.

Brillene fra Lacoste er originale og eksentriske, men likevel perfekte til hverdagsbruk. Modellene med halv ramme passer perfekt til deg som har en seriøs, rolig livsstil. Disse brillene er ekte luksus for nesen din! De lette Lacoste-modellene sitter så behagelig på nesen at du ikke engang merker at du har dem på. Lacoste kan også by på mer ekstravagante innfatninger. Fargerike modeller som Lacoste LA 12207 og den banebrytende designen til LA 12235 BK er umiddelbare blikkfang som også gir brukeren et flott utseende og utmerket komfort. For å komplettere helheten og gi brillene en personlig touch kan du velge å få dem tilpasset med tonede glass på Mister Spex.

Med 85 % toning i fargene brunt, grønt og grått blir dine Lacoste-briller et virkelig blikkfang. Inkludert i prisen på dine briller fra Mister Spex er standard plastglass med antirefleks, ripefritt easy-clean-belegg pluss 100 % UV-beskyttelse. Hvis disse glassene ikke passer til ditt behov, kan du velge ultratynne glass og få fjærlette briller. Et annet alternativ er glass med «lotuseffekt» fra SEIKO. Disse glassene har samme naturlige smuss- og vannavvisende egenskaper som lotusplanten, slik at du ikke lenger behøver å rengjøre dem regelmessig. Skulle du av en eller annen grunn ikke være fornøyd med brillene du har kjøpt, kan du returnere dem til oss innen 30 dager mot et nytt produkt eller full refusjon. Mister Spex: eksperter på kundetilfredshet.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo