Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Joop

(0)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 0 av 0

Briller fra Joop! på Mister Spex Norge

Det tyske luksusmerket Joop! har overgått seg selv når det gjelder stil og funksjonalitet i dette elegante brillesortimentet. Joop! er kjent for sine eksklusive klær og accessoirer og tilbyr en elegant brillekolleksjon som inneholder vinklede innfatninger med fargerike kombinasjoner. I likhet med klærne er Joop!s brillekolleksjon alltid moderne og trendy med et flott utvalg av moderne, karakteristiske stiler.

Joop!s brillekolleksjon gnistrer av farger og personlighet og er perfekt for unge menn og kvinner som ønsker seg iøynefallende tilbehør. Disse brillene med hel ramme er laget av kvalitetsmetall som framhever og definerer ansiktet, og gir en liten touch av moderne eleganse. Det dristige valget av moderne solbriller passer til alle og er prikken over i-en til ethvert antrekk.

Hvis du er på jakt etter kvalitetssolbriller fra Joop!, vil du finne det du leter etter i Mister Spex’ omfattende sortiment. Vår tjeneste inkluderer kvalitetsglass som er svært slitesterke, med antirefleks og førsteklasses UV-beskyttelse. Som kunde hos Mister Spex vil du også nyte godt av tjenester som effektiv og sporbar levering og problemfri retur i opptil 30 dager fra kjøpstidspunktet.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to organiske glass med refleks og herdebehandling (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo