Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Joop
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Briller fra Joop! på Mister Spex Norge

Det tyske luksusmerket Joop! har overgått seg selv når det gjelder stil og funksjonalitet i dette elegante brillesortimentet. Joop! er kjent for sine eksklusive klær og accessoirer og tilbyr en elegant brillekolleksjon som inneholder vinklede innfatninger med fargerike kombinasjoner. I likhet med klærne er Joop!s brillekolleksjon alltid moderne og trendy med et flott utvalg av moderne, karakteristiske stiler.

Joop!s brillekolleksjon gnistrer av farger og personlighet og er perfekt for unge menn og kvinner som ønsker seg iøynefallende tilbehør. Disse brillene med hel ramme er laget av kvalitetsmetall som framhever og definerer ansiktet, og gir en liten touch av moderne eleganse. Det dristige valget av moderne solbriller passer til alle og er prikken over i-en til ethvert antrekk.

Hvis du er på jakt etter kvalitetssolbriller fra Joop!, vil du finne det du leter etter i Mister Spex’ omfattende sortiment. Vår tjeneste inkluderer kvalitetsglass som er svært slitesterke, med antirefleks og førsteklasses UV-beskyttelse. Som kunde hos Mister Spex vil du også nyte godt av tjenester som effektiv og sporbar levering og problemfri retur i opptil 90 dager fra kjøpstidspunktet.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.