Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Jil Sander
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Jil Sander Briller

(1)

Viser produkter 1 to 1

Briller fra Jil Sander

Stilfull eleganse med et hint av glamour Jil Sander grunnla sitt eget varemerke i Hamburg, Tyskland i 1973 og har siden den gang blitt et viktig navn i moteverdenen. Hun har skapt en unik stil basert på rene linjer og minimalistiske former. Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1976 med lanseringen av sin «lag-på-lag»-kolleksjon. Jil Sander, som har blitt kalt «the Queen of Less», har alltid vært en talsperson for kvinner som vil uttrykke sin femininitet, men ikke på bekostning av karrieren. Jil Sander produserte sin første motekolleksjon for menn i 1997. For denne tidløse kolleksjonen, som bevisst var strippet for alle unødvendige detaljer, vant hun Elle Fashion Star i 2008. Jil Sanders sjefdesigner Raf Simons ble feiret foran andre kjente varemerker som Giorgio Armani, Chloé, Dior, Gucci, Strenesse og Louis Vuitton.

Med sin debutkolleksjon av briller og solbriller i 2009 fikk Jil Sander enda flere tilhengere i moteverdenen. Varemerket, som nå har sitt hovedkvarter i Milano, fokuserer på stil og eleganse i sin nye brillekolleksjon. Trendy former og farger spiller også en viktig rolle. Modellen JS 2609 531 følger luksusmerkets prinsipper og kombinerer enkel eleganse og klassiske former på en trendy måte. Disse damebrillene fås i en unik auberginefarge. De mykt avrundede glassene har en stilfull plastinnfatning. Overgangen fra fronten til sidene er sømløs med sølvfargede hengsler. Foran på venstre brillestang er Jil Sander-logoen gravert i sølv – enkelt og elegant. Eller du kan velge den splitter nye modellen JS 2608M 001, som er et veldig populært alternativ.

På Mister Spex vet vi at det er viktig å finne de rette brillene. For å hjelpe deg å velge har vi en nyttig veiledning som viser hvilke brillestiler som kler forskjellige ansiktsformer. Når du har funnet en modell du liker, kan du prøve den med vårt virtuelle prøveverktøy. Skreddersy dine nye briller fra Jil Sander ved å angi relevante opplysninger fra brilleseddelen din.

Du kan også legge til spesielle funksjoner som fargeskiftende glass – og forvandle dine Jil Sander-briller til glamorøse solbriller på et øyeblikk! Etter at du har fullført bestillingen, sender vi dine Jil Sander-briller hjem til deg så snart som mulig. Vi har også en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan handle helt risikofritt. Enklere enn på Mister Spex blir det ikke!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.