Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Jette
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Briller fra Jette

Joop – navnet borger for førsteklasses tysk design. Henriette Elisabeth Joop, som bare kaller seg Jette når hun designer smykker og moteklær, er datteren til den legendariske moteskaperen Wolfgang Joop. For å oppnå design som er både estetisk tiltalende og nyskapende er Jettes hovedfilosofi at du må tråkke opp nye stier. Dette er et motto som går igjen i alt Jette Joop lager – moteklær, smykker, arkitektur, briller og solbriller.

Jette er overalt. Også på Mister Spex!

Jette-kolleksjonen har briller for alle kvinner. Jettes briller med styrke er like unike som kvinnene som bruker dem – og alltid elegante. Hvis du har lyst til å skille deg ut uten at det går på bekostning av stil, bør du velge en mer moderne look: Jette-briller i plast med slående, fargerike stenger.

Jette lar seg ikke stanse av noe når hun designer og bruker flere materialer i sin kolleksjon av briller med styrke. Derfor finner vi elegant, klassisk metall side om side med høylytt provoserende plast, eller kombinert i én modell.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.