Kom mai, du skjønne milde – 20% på din vårlook¹ – Kode: HAPPYMAY
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Jette

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Briller fra Jette

Joop – navnet borger for førsteklasses tysk design. Henriette Elisabeth Joop, som bare kaller seg Jette når hun designer smykker og moteklær, er datteren til den legendariske moteskaperen Wolfgang Joop. For å oppnå design som er både estetisk tiltalende og nyskapende er Jettes hovedfilosofi at du må tråkke opp nye stier. Dette er et motto som går igjen i alt Jette Joop lager – moteklær, smykker, arkitektur, briller og solbriller.

Jette er overalt. Også på Mister Spex!

Jette-kolleksjonen har briller for alle kvinner. Jettes briller med styrke er like unike som kvinnene som bruker dem – og alltid elegante. Hvis du har lyst til å skille deg ut uten at det går på bekostning av stil, bør du velge en mer moderne look: Jette-briller i plast med slående, fargerike stenger.

Jette lar seg ikke stanse av noe når hun designer og bruker flere materialer i sin kolleksjon av briller med styrke. Derfor finner vi elegant, klassisk metall side om side med høylytt provoserende plast, eller kombinert i én modell.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo