Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke J. Lindeberg
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

J. Lindeberg Briller

(2)

Briller fra J. Lindeberg på Mister Spex

Svenske J. Lindeberg er et friskt og moderne varemerke som lager alt fra elegante urbane klær til sporty tilbehør for golfspillere. Den dempede elegansen som er typisk for dette varemerket, finner du også i J. Lindebergs brillekolleksjon på Mister Spex. Er du ute etter sofistikerte, ikoniske briller eller solbriller, er J. Lindebergs brillekolleksjonen på Mister Spex midt i blinken for deg. Brillene kjennetegnes av den lette innfatningen og kombinasjonen av blanke metallelementer og futuristisk plast.

Brillene fra J. Lindeberg på Mister Spex fås i en rekke farger som er mer raffinerte enn bare vanlig svart eller grått. Finn en modell som framhever øynene dine eller matcher favorittantrekket ditt. Vi vil at det skal være hyggelig å kjøpe briller fra J. Lindeberg på Mister Spex.

Vi anbefaler deg å velge fire forskjellige innfatninger som du tror du vil like, så sender vi dem hjem til deg, slik at du kan teste dem ut i 10 dager. Når du har valgt din favorittmodell, kan du dessuten benytte deg av vår problemfrie 90-dagers returpolicy.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.