Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Gant

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Gant
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Gant Briller

(1)

Viser produkter 1 to 1

Briller fra Gant

Det som begynte som et skjortemerke på østkysten av USA på 1940-tallet, har i dag blitt en sporty fritidslook som vet å kombinere den avslappede amerikanske stilen med europeisk eleganse. Tradisjonsrike Gant har en moderne, men klassisk stil som har kjennetegnet varemerket i over 60 år. Denne produsenten av fritidsklær tar alltid pulsen på aktuelle trender og benytter dem med hell i sine modeller. Gants kreative team gir aldri slipp på varemerkets umiskjennelige sporty og elegante stil.

Gant har alltid vært forbundet med den typisk amerikanske stilen med en touch av europeisk eleganse. De stilfulle, sporty brillene imponerer med sin flotte, rene design. Et framtredende trekk er den duse fargepaletten med svarte, brune og grå nyanser, som perfekt understreker varemerkets eleganse. Kombinasjonen av forskjellige materialer og farger, sofistikerte mønstre og særpregede detaljer, blant annet den umiskjennelige retrostilen, bidrar til å gi brillene klasse.

Alle brillene i kolleksjonen er laget av kvalitetsmaterialer og har førsteklasses håndverk, noe som garanterer perfekt passform. Briller fra Gant er derfor et utmerket valg for alle som elsker den moderne, klassiske stilen. Mister Spex sender briller til Norge, Finland og Sverige. Med Mister Spex’ 90-dagers returrett kan du returnere varen innen 90 dager fra kjøpstidspunktet og få et nytt produkt fra vårt omfattende sortiment eller full refusjon av kjøpesummen.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.