Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke FREIGEIST
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

FREIGEIST Briller

(24)

Briller fra Freigeist

Følg med, alle individualister! Jakten på briller for sterke menn med personlighet var langt fra enkel. Men nå behøver du ikke lete lenger takket være kvalitetsmerket Freigeist, som kombinerer herrestørrelser med høyeste standard når det gjelder kvalitet og komfort. Freigeist står for sofistikerte maskuline briller som kombinerer form og funksjon på en unik måte. Varemerket fra Nürnberg er en del av optikerspesialisten Eschenbach og har beriket brillemarkedet siden august 2013.

Brillene fra Freigeist uttrykker maskulinitet og en praktisk, urban stil. For å oppnå dette lar de kreative sjelene i Freigeist seg inspirere av arkitektoniske former. Ved hjelp av innovativ teknologi blir disse formene gjort om til moderne innfatninger med haptiske overflateeffekter, tredimensjonal design og en sofistikert materialkombinasjon. Elegante, minimalistiske former med tydelig struktur toppes med originale detaljer. Brillene gjenspeiler dermed forholdet mellom form og funksjon på en perfekt måte.

Freigeist bruker kun kvalitetsmaterialer som titan, metall og acetat i sin brilleproduksjon, og disse materialene kombineres på en kreativ måte. Designen er gjennomtenkt ned til minste detalj og tilbyr utmerket stabilitet og funksjonalitet. Det presise, førsteklasses håndverket er merkbart gjennom bruken av fjærende hengsler og dobbeltinjiserte plaststenger, som gir optimal komfort og perfekt passform. Du vil garantert bli fornøyd med disse brillene, som gir optimalt syn og perfekt passform.

I tillegg til Freigeists 2014 brillekolleksjon på Mister Spex har vi et bredt spekter av modeller fra alternative varemerker.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.