Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Freigeist
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

FREIGEIST

(62)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 62

Briller fra Freigeist

Følg med, alle individualister! Jakten på briller for sterke menn med personlighet var langt fra enkel. Men nå behøver du ikke lete lenger takket være kvalitetsmerket Freigeist, som kombinerer herrestørrelser med høyeste standard når det gjelder kvalitet og komfort. Freigeist står for sofistikerte maskuline briller som kombinerer form og funksjon på en unik måte. Varemerket fra Nürnberg er en del av optikerspesialisten Eschenbach og har beriket brillemarkedet siden august 2013.

Brillene fra Freigeist uttrykker maskulinitet og en praktisk, urban stil. For å oppnå dette lar de kreative sjelene i Freigeist seg inspirere av arkitektoniske former. Ved hjelp av innovativ teknologi blir disse formene gjort om til moderne innfatninger med haptiske overflateeffekter, tredimensjonal design og en sofistikert materialkombinasjon. Elegante, minimalistiske former med tydelig struktur toppes med originale detaljer. Brillene gjenspeiler dermed forholdet mellom form og funksjon på en perfekt måte.

Freigeist bruker kun kvalitetsmaterialer som titan, metall og acetat i sin brilleproduksjon, og disse materialene kombineres på en kreativ måte. Designen er gjennomtenkt ned til minste detalj og tilbyr utmerket stabilitet og funksjonalitet. Det presise, førsteklasses håndverket er merkbart gjennom bruken av fjærende hengsler og dobbeltinjiserte plaststenger, som gir optimal komfort og perfekt passform. Du vil garantert bli fornøyd med disse brillene, som gir optimalt syn og perfekt passform.

I tillegg til Freigeists 2014 brillekolleksjon på Mister Spex har vi et bredt spekter av modeller fra alternative varemerker.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo