Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Fendi
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Fendi

(25)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 25 av 25

Fendi-briller: elegant tilbehør for å se og bli sett i motebransjen

Fendi-briller: elegant tilbehør for å se og bli sett i motebransjen, navnet Fendi har stått for unik luksus og italiensk stil i nesten et århundre. Materialer av høy kvalitet, førsteklasses utførelse og et unikt øye for detaljer er kjennetegnene på deres kreasjoner. Samtidig hviler ikke designeren på laurbærene: selskapets designere gjenskaper kontinuerlig nye former og kombinerer dem med innovative ideer. Denne oppskriften på suksess gjenspeiles også i utformingen av Fendi-brillene - og gjør dem til ettertraktede motetilbehør.

Fendi-stilen: kreativitet og glamour harmonisk forent

Historien til Fendi begynner i 1925 i en liten butikk med pelsverk og lærvarer i Roma. Veien frem til å bli et globalt motemerke begynte på midten av 1960-tallet, da selskapet leide inn et verdensberømt navn som sin sjefsdesigner for kvinnemote: Karl Lagerfeld. Han designet den legendariske logoen med dobbelt-F og formet den karakteristiske stilen de har hatt frem til i dag: en glamorøs og sofistikert aura møter kreativitet og nyskapende mot. Deres design produkter som eksempelvis kåper av Cashmere med skinn detaljer, eller silkebluser med ekstravagante trykk gjør at Fashionistas hjerter slår raskere. Tilbehør som vesker og Fendi-briller sikrer en fullstendig «look»

«Chic» brillemote basert på tidløse klassikere

Et utmerket eksempel på dette er Fendi’s panto-briller: den berømte formen på 1920-tallet er en av de absolutte klassikerne og balanserer oval, kantete og hjerte -formede sider. Hemmeligheten deres? Konturene av de runde, flate glass linsene som følger den naturlige formenn på øynene og kompletterer ansiktet. Det italienske merket tolker disse intellektuelle brillene på sin egen måte, for eksempel med svart eller hornfarget plast, hvor skinnende metallhengsler, med en preget logo skiller seg ut som elegante blikkfang. Disse kvinnelige brillene er slående og samtidig umiskjennelig feminine: dette sikres av de moderate materialtykkelsene og balanserte proporsjoner. Vil du at brillene dine skal være mer reserverte? Da er et par Fendi panto-formede brillerammer laget i delikat metall det riktige valget.

Hvis du leter etter en kantete ramme, anbefales en av Fendi’s briller med klassiske trapesformede glass. Spesielt runde og ovale ansikter drar fordel av de mer kantete linjene i disse rammene. Når det gjelder deres elegante utseende, er de på ingen måte underordnet de runde kollegene: De er designet med like mye stilistisk følsomhet, og fine detaljer som fullfører komposisjonen.

Spektakulært retro-utseende: trendy cat-eye briller

Er du alltid et skritt foran når det kommer til mote og leter etter briller som skiller seg ut fra mengden? Fendi-briller i deres cat-eye-design er det perfekte blikkfanget for kvinnelige trendsettere. Konseptet på 1950-tallet gjorde dette brilledesignet uatskillelig knyttet til Hollywood-divaer som Audrey Hepburn og Marilyn Monroe og opplever for tiden et strålende comeback. Fend’is designere gjenopplever det i forskjellige varianter, for eksempel med store plastrammer i klassiske farger som svart eller brun, som i tillegg understreker deres vintage stil. Fasjonable detaljer som pastellfarge blokkerende elementer som utgjør en spennende kontrast til det slående helhetsbildet. Fendi gir en kontrast til disse ekstremt iøynefallende designene med briller metall i Cat-eye fasong. Formen og materialet på disse Fendi-brillene smelter sammen for å skape en attraktiv blanding av retro og puristisk letthet.

Fendi briller hos Mister Spex: fordeler ved å kjøpe online

Mister Spex er det ideelle stedet for å få en god oversikt: vår praktiske virtuelle montering gir deg et realistisk inntrykk i 2D eller 3D med det samme. Det er enkelt å få oversikt over hvilke briller som passer for ansiktsformen - den brukervennlige søkefunksjonen gjør dette mulig. Inkluderert i brilleprisen er glass av høy kvalitet som har en hard finish og et anti-reflekterende belegg. I tillegg til Fendi-briller, tilbyr vi rundt 3000 rammer fra andre internasjonale merker hos oss også.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo