Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Liten
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Farge innfatning
Materiale
Pris i NOK

Face Stockholm Briller

(2)
  • Face Stockholm
Viser produkter 1 till 2 av 2

Briller fra FACE Stockholm

Det svenske kultmerket FACE Stockholm skaper ikke lenger bare furore i det internasjonale kosmetikkmarkedet. Det har også et godt øye for alt innen synsprodukter. Varemerkets design representerer en ren og naturlig look som kjennetegnes av en stor dose mote og en fargerik karakter.

Alle innfatninger er utelukkende laget av kvalitetsmaterialer som plast, titan og metall og er preget av førsteklasses håndverk. Designen er gjennomtenkt ned til minste detalj og er både elegant og allsidig. Uansett om du er ute etter lekne, elegante eller uttrykksfulle briller, vil du finne en modell fra FACE Stockholm som passer til deg. Fargepaletten varierer fra elegante blå og varmbrune nyanser til rødt, magenta og vakre sjatteringer. Varemerket kombinerer og legger med hell flere farger oppå hverandre og har også en forkjærlighet for detaljer. Små blomstermønstre, subtile trykk og metallpynt gir brillene en unik sjarm. Brillene fra FACE Stockholm er praktiske. De kan enkelt kombineres for å skape flere stiler og har derfor blitt en perfekt allrounder.

Grunnlaget for det ikoniske svenske varemerkets internasjonale suksess ble lagt av Gun Nowak i 1982. Nowak hadde allerede skapt seg et navn i Stockholms moteverden på 70-tallet med sine tre trendy motebutikker. Hun fant imidlertid ikke de rette kosmetikkproduktene for kreasjonene sine og lanserte like godt sin egen makeupkolleksjon, som hun i dag driver sammen med datteren Martina Arfwidson.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.