Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Dsquared2
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Dsquared2 Briller

(2)
Viser produkter 1 till 2 av 2

Briller fra DSquared2

To er bedre enn én – særlig i motebransjen, noe denne kanadiske designerduoen er et bevis på. Dean og Dan Caten er imidlertid ikke bare to designere som uttrykker sin lidenskap for mote og design gjennom et felles varemerke. Dean og Dan er tvillingbrødre, og med sitt kultmerke DSquared2 representerer de en ung og hipp stil som overrasker moteverdenen gang på gang. Tvillingbrødrene har en forkjærlighet for uvanlige kombinasjoner. Designen preges av ulike stilelementer som settes sammen for å danne en ny, spennende stil. Uvanlige detaljer og en morsom, provoserende look kjennetegner varemerket. Alt dette gjenspeiles i DSquared2s brillekolleksjon: i tillegg til delikate innfatninger preget av tidløs eleganse inneholder kolleksjonen også kraftige, ekstravagante modeller.

Vinkler, myke kurver, pantostil, sommerfugl eller kattøye – kultmerkets sortiment er nærmest ubegrenset. Bruken av farge er også spesielt framtredende. Fra duse farger til kraftige nyanser som gir et unikt preg. Varme bruntoner, elegante grå nyanser, friskt furugrønt eller skarpt sitrongult – her er det farger for enhver smak. Gjennomtenkte materialkombinasjoner bryter opp den klassiske designen og skaper smarte detaljer. Kolleksjonen byr på utmerket håndverk, kvalitetsmaterialer og behagelig passform.

Så det er ikke overraskende at varemerket også har hatt suksess utenfor brillemarkedet. I tillegg til klær, briller og solbriller distribuerer designerduoen også parfyme, vesker og en rekke accessoirer.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.