- 20 % på alle glass & overflatebehandlinger¹
Dior
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Dior Briller

(90)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 90

Mote og glamour: Dior-briller til deg

Dior er et luksuriøst merke kjent for tidløshet og eleganse. Dior-briller holder på den klassiske stilen, men er likevel et tidløst merke som folk legger merke til. Få deg et par stilfulle motebriller til en rimelig penge fra Mister Spex. Bla gjennom utvalget vårt og finn de rette rammene i forskjellige størrelser og farger. Våre innovative verktøy sørger for at du kan få et par Dior-briller som får deg til å se strålende ut.

Høykvalitetsbriller fra Dior

Hvis det er fasjonable briller du ønsker, skal du ikke se lengre enn til utvalget fra Dior. Det franske motevaremerket har vært ledende innen moteverden i flere tiår. De har rammer som er tradisjonelle, men likevel stilige eller velg noe mer trendy med en edgy stil. Uansett hva du leter etter, har Dior den rette brillen til deg.

Shop med selvtillit

Det behøver ikke være skremmende å handle på nett. Vi har tatt hensyn til de forskjellige ansikter som finnes der ute, og har laget et virtuelt prøverom hvor du laster ned et bilde av ansiktet ditt og kan prøve på de brillene du ønsker sittende hjemme i ro og fred, uten forstyrelser. Prøv på de Dior- brillene du vil - og voila! – så ser du hvordan Dior-brillen vil se ut på deg. Fortsett, prøv så mange par du vil. Når alt kommer til alt, handler du hjemmefra, når det passer deg.

Når du har innsnevret søket, velger du brillen du vil ha. Bestill online og du vet nøyaktig hva du får! Det har aldri vært enklere eller mer praktisk å handle briller. Få Dior-briller av høy kvalitet levert rett på døren.

Hurtig levering og førsteklasses kundeservice

Når du har bestemt deg for et nytt par (eller to!) Dior-briller og har lagt inn bestillingen online, len deg tilbake og slapp av. Vi tilbyr gratis levering over 700 kr, og hver pakke har sporingsnummer, slik at du vet når brillene dine kommer. Dersom det skulle skje at du ikke er helt fornøyd med dine nye Dior-briller - eller hvis du har problemer eller spørsmål - kan du ta kontakt med vårt kundeserviceteam. Vi er her for deg på telefon og e-post. La vårt team bestående av brillespesialister hjelpe deg gjennom alle trinn i prosessen.

Få deg et par Dior-briller fra Mister Spex og nyt disse fordelene:

  • Gratis levering og virtuelt prøverom
  • Erfarne kundeservicemedarbeidere som er tilgjengelige for å svare på alle spørsmål du måtte ha for å ta et velinformert valg

Se og føl deg fantastisk ut i et par fasjonable Dior-briller. Få dem til en fantastisk pris fra Mister Spex!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo