Et halloween-tilbud som får deg til å grøsse: Spar 20 %¹ koden din: SPOOKYSPEX
Diesel
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller fra Diesel

Italia – hjemlandet til verdens største designere og motehus. Og hjemlandet til Diesel, det utradisjonelle jeansmerket. Med sine «saddle»-jeans på 90-tallet fikk Diesel rykte på seg for å lage kul og alternativ design. I dag finner vi Diesel-merket på alt fra undertøy til parfyme, møbler ... og briller, selvfølgelig. Grunnleggeren Renzo Rosso er fortsatt eier og administrerende direktør i Diesel. Diesel er kjent for sin ekstravagante design og sine slitte jeans med vintagelook. Provoserende reklamekampanjer er også en del av Diesels filosofi. Den nye brillekolleksjonen fra Diesel er spekket med originale innfatninger og fargekombinasjoner og trendy stiler. Perfeksjonisme og originalitet gjelder ikke bare Diesel, men også deg! Skap din egen stil med briller fra Diesel. Disse brillene er det perfekte tilbehøret når du vil ha en iøynefallende look.

Modellen DV 0085 BKS er et spesielt høydepunkt. Disse superelegante Diesel-brillene har en slank, svart design med halv ramme. De smale stengene er ergonomiske hele veien, noe som gir en perfekt passform. Med disse brillene blir du garantert lagt merke til.

Modellen DV 0132 807 fra Diesel er et naturlig blikkfang. Den overdimensjonerte innfatningen med hel, kraftig ramme gir en kul retrolook som blir stadig mer populær.

Velg dine favorittbriller fra Diesel-kolleksjonen. Last opp et bilde av deg selv og bruk vårt virtuelle prøveverktøy! Skreddersy brillene til dine individuelle behov ved å angi relevante opplysninger fra brilleseddelen din. Etter at du har fullført bestillingen, sender vi dine Diesel-briller hjem til deg så snart som mulig. Vi har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan handle helt risikofritt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo