Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Hverdagsluksus – spar 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kode: PREMIUM20
Spar nå
Carrera
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Carrera Briller

(96)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 96

Briller fra CARRERA

Sporty og elegante briller fra CARRERA

CARRERA er ikke bare kjent blant sportsentusiaster. Takket være sin banebrytende design innen produkter for motorsport, ski og sykling har CARRERA blitt ensbetydende med høy teknologi, sikkerhet og innovasjon. CARRERA ble grunnlagt i 1956 i forbindelse med det legendariske billøpet «CARRERA Panamericana». Den første kolleksjonen av CARRERA-briller ble lansert i 1977, og brillene fikk tilhengere både i og utenfor idrettsverdenen. Siden 80-tallet har CARRERA-brillene fått kultstatus verden over. Varemerket ble kjøpt opp av det italienske selskapet Safilo i 1996, og historien om CARRERA fortsatte ...

Disse unike, moderne brillene imponerer med sin elegante og sporty look. Designerne har klart å kombinere innovasjon og estetikk med høy teknologi og maksimal brukerkomfort. Modellene i Lifestyle-serien har blitt populære over hele verden etter at de amerikanske popstjernene Usher og Alicia Keys brukte briller fra CARRERA i sine videoer.

Du vil falle pladask for CARRERAs klassiske sjarm, for eksempel den iøynefallende brillemodellen Carrera CA 6614 DFM eller den brunstripete CA 6134 F4H. Produksjonsprosessen og materialene som benyttes, er av høyeste kvalitet. Brukerne av CARRERAs briller vet hva som ser bra ut, ikke hva som tilfeldigvis er in til enhver tid. CARRERA hevder selv at «å være en leder betyr å være i forkant, og at dette er en holdning som CARRERA alltid har levd opp til».

Velg dine favorittbriller fra CARRERA-kolleksjonen. Last opp et bilde av deg selv og bruk vårt virtuelle prøveverktøy! Skreddersy brillene til dine individuelle behov ved å angi relevante opplysninger fra brilleseddelen din. Etter at du har fullført bestillingen, sender vi dine CARRERA-briller hjem til deg så snart som mulig. Vi har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan handle helt risikofritt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.