Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Bvlgari

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Bvlgari
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Briller fra Bvlgari

Det italienske motehuset Bvlgari har laget luksusprodukter av høy kvalitet i over 100 år. Utsøkte produkter av høy kvalitet er Bvlgaris visjon for varemerket. Med dette målet tar de sikte på 100 % tilfredse kunder. Bvlgari har tradisjonelt vært eksperter på vakre, sofistikerte smykker. Produktsortimentet har i årenes løp blitt tilpasset kundenes behov. I dag har Bvlgari også spesialisert seg på klokker, parfyme, håndvesker og andre accessoirer, blant annet fantastiske briller. Alle briller fra Bvlgari har en elegant design med utpreget italiensk sjarm. Med sin sans for detaljer er brillene fra Bvlgari virkelig unike.

Rhinstein, elegante metallnagler, den spesielle Bvlgari-skrivemåten m.m. kjennetegner Bvlgari-modellene i kolleksjonen på Mister Spex. Den populære brillemodellen Bvlgari BV 4034B 851 er elegant og vinkelformet med et klassisk utseende. De delikate sølvfargede blomstene på stengene skaper den klassiske Bvlgari-stilen. Disse mørke, havanabrune brillene er perfekte til ethvert antrekk og enhver anledning.

Vil du ha en mer særpreget stil uten å gi avkall på den karakteristiske Bvlgari-looken, er modellen BV 4024 841 midt i blinken for deg. Store rektangulære glass med Bvlgari-logoen gravert i sølv på siden gjør disse brillene til et høydepunkt i kolleksjonen. De perfekte Bvlgari-brillene for motebevisste og elegante mennesker.

Velg dine favorittbriller fra Bvlgari-kolleksjonen. Last opp et bilde av deg selv og bruk vårt virtuelle prøveverktøy! Skreddersy brillene til dine individuelle behov ved å angi relevante opplysninger fra brilleseddelen din. Etter at du har fullført bestillingen, sender vi dine Bvlgari-briller hjem til deg så snart som mulig. Vi har også en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan handle helt risikofritt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.