Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Brilletrender Høst/Vinter 2018/19

fra Mister Spex

Statement Pieces

Statement briller
Statement briller

Denne sesongen handler alt om å synes. Solbrillene for damer kommer med store logoer og en masse røde toner. Herresolbrillene skiller seg ut med vide innfatninger, svarte kontraster og pilotbriller. Du vil se i en helt ny retning i år!

Vintage Vibes

Vintage Vibes
Vintage Vibes

Retro, retro, retro! Vi reiser tilbake til den gamle gode tiden og henter inspirasjon fra alle de klassiske moteikonene. Kongelige detaljer, sjarmerende cat-eye design og til og med runde former og varme farger regjerer høsten.

Love of Details

Kjærlighet for detaljer
Kjærlighet for detaljer

Denne trenden krever et ekstra øye for detaljer. Damesolbrillene har fokusert på den øvre delen av innfatningen samt gitt aviatoren et ny touch. Herresolbrillene finner du i forskjellige former i metall og med dobbel bro.

Solbrilletrender
Høst/Vinter 2018/19

fra Mister Spex

Til solbriller

Brilletrender Høst/Vinter 2018/19 fra Mister Spex

Vi er kommet til den tiden på året da dagene blir kortere og nettene lengre, men heldigvis kan vi se frem til mange nye trender som setter farge på den grå hverdagen! Sesongens trendere er mer distinkte enn noen gang, med friske nyheter for alle. Sjekk ut de nye solbrille og brilletrendene for høsten og vinteren 2018/19!

Brilletrenden for kvinner:

Mellom alle de vakre høstfargene denne sesongen vil brillemoten også være sterkt påvirket av Chili- og kirsebærrøde toner. Kanskje er du ute etter stilen som leverer "more is more"? Da velger du innfatninger med store logoer. For fashonistaer som liker den nostalgiske stilen har du trenden med vintage touch og kongelige detaljer. Vi glemmer heller ikke cat-eye brillen som tar over mer og mer! En annen klassiker som har fornyet seg er aviatoren som nå kommer i minimalistisk metall og markert overkant.

Brilletrender for menn:

Denne høsten og vinteren vil mannen briljere i kraftige og svarte innfatninger. En annen slående trende er nyskapingen av aviatoren - myke materialer og mange ulige former. Akkurat som i damekolleksjonen kan også menn få ta del i vintage stilen med kongelige detaljer. De kommer både i runde former og i vakre høsttoner. Like du det minimalistiske er det metallinnfatninger med dobbel bro som blir din favoritt denne sesongen.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.