Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Brillelooken for denne sesongen

Brilletrender vår & sommer 2019

The Lennon Update

Følelsen settes for sesongen med runde metallinnfatninger som tar deg tilbake til alle de ikoniske musikerne fra fortiden, noen ganger vanlig klassiske og noen ganger i windsorfasong enten i pastell eller havana.

Fargefokus

Når våren og sommeren melder sin ankomst med sine flotte farger, endres også brillemoten seg. De hilser den nye sesongen velkommen med tofargede og transparente innfatninger.

New Havana & Tortoise

Innfatninger i havanna og skilpaddemønster er like populære både blant dame- og herremodellene.


Brilletrender vår & sommer 2019

Fashionweek-trendene som er presentert på catwalkene for våren/sommeren 2019 finner du nå hos Mister Spex. Vi presenterer de siste brilletrendene to ganger i året. Hva kan du forvente av trender denne våren og sommeren? Hva er det nye hete, hva er gjengangere og hva forsvinner i sesongens trend?

Dette er brilletrendene for våren og sommeren.

De neste månendene føres vi tilbake til hippietiden og "flower power" æraen, også når det gjelder brillemote. De ikoniske Lennon-brillene gjenopplives og lokker sine tilhengere med en designoppdatering. En annen trend på både menn og kvinnebriller er innfatninger i transparente farger og med "colour blocking". Når man ser på modellene er den lette følelsen av vår og sommer uunngåelig. Dersom du vil spille på lag med feelingen så kan du ikke ta feil med Havana - eller skilpaddemønster. Disse velkjente mønstrene vil få den oppmerksomheten de fortjener denne våren og sommeren.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.