Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Brilletrender vår/sommer 2018

fra Mister Spex

Crafted
Streetwear

Crafted Streetwear
Crafted Streetwear

I sesongens trend, Crafted streetwear, vil både menn og kvinner grabbe fatt i de nye trendy brillene med dobbel bro.

Natural
Simplicity

Natural Simplicity
Natural Simplicity

Briller med transparente rammer er diskrete og understreker din naturlige stil.

Nautical
Traveller

Nautical Traveller
Nautical Traveller

Drøm deg bort til sjøen med briller i herlige blåtoner.

Light & Feminine/
Modern Retro

Light & Feminine
Modern Retro

Kvinner fremhever sin feminitet med smale metallrammer, mens menn går for den ovale rammen som tilbyr et hint av retrosjarm.


Solbrilletrender
Vår/Sommer 2018

Fra Mister Spex

Til solbriller

Brilletrender vår/sommer 2018 fra Mister Spex

Så snart temperaturen begynner å stige igjen kan du begynne å se frem mot nye trender. Brilleverden er intet unntak: oppdag brilletrendenene som gjelder våren og sommeren 2018!

Kvinnemoten denne sesongen

Kjør maritim stil i sommer og nyt kystlivet i briller prydet med blå rammer og glass. Den naturlige looken regjerer du ved å gå for de stilfulle transparente rammene. Selv en sportslig look er i vinden denne sesongen med sine doble broer og metallrammer.

Brilletrenden for menn

Også menn kan nyte sjøluften i sommer med sesongens briller i flotte blåtoner. Denne våren og sommeren kombineres dempet gatestil med stilfulle briller prydet med dobbel bro. Akkurat nå kan også menn sjarmere med den naturlige looken i transparente rammer. De som liker å mikse moderne mote med et hint av retro kan grabbe med seg de runde eller ovale brillene som stilfullt binder fortid å nåtid sammen.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.