Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Brilletrender Høst/Vinter 2017/18

hos Mister Spex

Cosmic Future/
Retro Revival

Retro Future

Cosmic Future
Retro Revival

Kvinner baner vei med futuristisk design mens menn gjenopplever 70-tallets herlige æra med varme farger og tredesign.

Cargo Couture/
Urban Uniform

Casual

Cargo Couture
Urban Uniform

Denne sesongens avslappede look handler hovedsaklig om naturtoner. Mens kvinner kan boltre seg i ekstravagante, elegante former, kan menn skille seg ut med markante rammer inspirert av uniformer.

Feminine Statements/
Smart Business

Sophisticated

Feminine Statements
Smart Business

Dekorerte rammer, duse farger og kontrastfylte detaljer skal begeistre kvinnene denne sesongen. For herrene venter klassiske innfatninger i gråtoner og spennende materialmiks som gir en moderne vri på office-looken.

Masculine Mode/
Clean Cuts

Minimalistic

Masculine Mode
Clean Cuts

Fremtredende sorte briller i cateye-fasong og skinnende detaljer. Kvinnene kan skille seg ut denne sesongen med minimalisme som kombinerer feminin og maskulin eleganse. Herrene kan vise sin dristige side ikledd transparente rammer i acetat og metall.


Solbrilletrender
Høst/Vinter 2017/18

hos Mister Spex

Til solbriller

Trender Høst/Vinter 2017/18 - Briller hos Mister Spex.

Selv om det går mot høst og kaldere tider er det ingen grunn til å henge med hodet. Samtidig som landskapet forandrer seg og den herlige, friske høstlufta sniker seg på, gjør også en ny brillesesong sitt inntog. Disse nyhetene løfter både humøret og stilen! Oppdag de kuleste brilletrendene for høsten og vinteren 2017/18!

Sesongens dametrender

Denne høsten og vinteren er det et spesielt bredt utvalg for kvinner på brillefronten. Her er det noe for enhver stilbevisst dame. Framtiden byr på rammer i gjennomsiktig, futuristisk preg, eller du kan skille deg ut med utsmykkede rammer og kontrastfylte, delikate farger. De som foretrekker en nøytral stil med et hint av eleganse kan finne sin favoritt blant naturtoner og tidløse pilotbriller. Den fjerde og siste trenden for sesongen er en fusjon mellom maskulint og feminint for en chic androgyn stil - som understrekes av cateye-former og detaljer i gull og sølv.

Sesongens herretrender

I høst og vinter får vi et velkomment gjensyn med det glade 70-tallets tredesign og varme jordtoner. Briller i transparente grånyanser i acetat og metall gjør seg bemerket på arbeidsplassen og gir en perfekt business-look. Uniformer er det som inspirerer vår tredje stil, med en oliven- og khakipalett i konstrast til markerte, mørke rammer. Minimalister vil elske våre rene design og duse farger denne sesongen.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.