Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Madelene

Direkte til brillene
Den svenske stylisten, bloggeren og instagramprofilen Madelene fascinerer sine følgere med stilen sin. Det har alltid vært en drøm for Madelen å skape sin egen brillekolleksjon, og nå har drømmen gått i oppfyllelse.

„Jeg synes virkelig at et par perfekte briller blir det lille ekstra til et hvert antrekk.“

Designprosessen

Når det kommer til å lage sitt eget design er formen det absolutt viktigste for Madelene. Deretter kommer farger og mønster som skal representere hennes stil og personlige uttrykk. Hun hadde en tydelig visjon om at brillene skulle skille seg ut i forhold til svensk minimalistisk stil.

Blogger for Mister Spex - Madelene
Blogger for Mister Spex - Madelene
Blogger for Mister Spex - Madelene

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Farge innfatning

Materiale


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.