Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Bob Sdrunk
  • Benyttet filter

  • Varemerke Bob Sdrunk
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

1

Bob Sdrunk Alle merker

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Briller fra Bob Sdrunk på Mister Spex

Brillemerket Bob Sdrunk tok utgangspunkt i ideen om å knytte sammen to forskjellige kulturer og har blitt et hett navn i motebransjen. Varemerkets lidenskap for design og detaljer gjenspeiles i kolleksjonen, med en vintagetouch av italiensk håndverk.

Bob Sdrunk, som ofte omtaler seg selv i tredjeperson, elsker innflytelsen som to kulturer kan tilføre en kolleksjon. Han mener at bakgrunnen hans (italiensk mor og australsk far) og foreldrenes ulike personligheter (britisk og latinsk) har gitt ham et 360-graders syn på forskjellige kulturer. Gjennom studiene ved Accademia de Belle Arti i Roma fikk han dyp innsikt i utviklingen av stil og design gjennom århundrene. Han fikk erfaring med alle typer accessoirer, men hans hemmelige kjærlighet var selvfølgelig briller!

Under et besøk i New York ble han fascinert av en fantastisk butikk i Tribeca som solgte vintagebriller. Dette førte, som han selv beskriver det, til en intrikat operasjon hvor ideen og de første skissene til hans egen brillekolleksjon ble utviklet. Varemerket Bob Sdrunk var født – på én eneste kveld! Retro-vintage-stilen ble Bob Sdrunks varemerke, sammen med enkelheten i de tekniske brillene han laget. Selv om brillene hans har et enkelt formspråk, er fargepaletten ubegrenset og individuell – en design og uttrykksform som er umiddelbart forståelig for alle.

Brillene fra Bob Sdrunk produseres i Italia i nært samarbeid med erfarne produsenter av synsprodukter. I Mister Spex’ nettbutikk har vi et stort utvalg av solbriller som kan prøves og bestilles.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.