Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Blogger for Mister Spex

Blogger for Mister Spex

Ebba

Til produktene

Ebba sine modeller kunne ikke vært mer forskjellige. Solbrillene bærer preg av retro og futuristiske design, men også delikate rolige innfatninger i gull og sølv.

Ebba, vår svenkse blogger, var bare 14 år da hun begynte med blogging. Siden starten har hun skrevet om alt innen mote og livsstil. Da hun elsker å eksperimentere med ulike stiler er hun heller ikke redd for å oppdatere looken sin og teste nye trender og ideer. Hun passer likevel på at hun hele tiden er tro mot seg selv og sin egen stil.

“Jeg er en person med mange sider som elsker å eksperimentere med ulike farger og former. Designet mitt er lekende, retro og modig.“

Designprosessen

Ebba fant sin inspirasjon fra de store brillemodellene hun hadde på seg da hun var mindre. På designdagen fikk hun virkelig leve ut sin forkjærlighet for farger og former, noe som resulterte i hennes egne unike design.

Blogger for Mister Spex - Ebba
Blogger for Mister Spex - Ebba
Blogger for Mister Spex - Ebba

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

varer

(16)
Viser produkter 1 till 16 av 16

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.